Tisková zpráva: Launch projektu Mujinstruktor.cz

Praha, 15. října 2009 - Po téměř roční přípravě vstoupí 15. října na český trh zcela ojedinělý projekt Mujinstruktor.cz. Služba, která bez jakýchkoliv poplatků či provizí propojuje sportovní instruktory se zákazníky, kteří se chtějí naučit nový sport nebo se v některém sportu pod odborným vedením zdokonalit.

Mujinstruktor.cz je prvním počinem svého druhu ve střední Evropě a přináší výhody jak zákazníkovi, tak i trenérovi či instruktorovi. „Dnešní trh se sportovní výukou je charakteristický vysokou provizí za zprostředkování, kterou si účtují provozovny, školy a podobné organizace. Naším cílem je nabídnout bezplatnou, pohodlnou a přesto kvalitní alternativu k již zavedným službám.“ říká Lukáš Ždárský (1), zakladatel celého projektu.

Jedinečnost projektu současně spočívá v tom, že zájemci mohou instruktory vyhledávat nejen podle druhů sportu, ale i například podle provozovny, vzdálenosti od svého bydliště, hodinové sazby nebo podle referencí a kvality výuky.

Služba bude několik měsíců fungovat v testovací verzi pro doladění posledních případných drobných nedostatků a k naplnění databáze instruktorů nejrůznějších sportů. Už brzy si ale Češi budou moci najmout svého instruktora posilování, golfu, tenisu, squashe, plavání, horolezectví, volejbalu a mnoha dalších obvyklých i méně obvyklých sportů.

Další informace:

Lukáš Žďárský, zakladatel portálu Mujinstuktor.cz
e-mail: info@mujinstruktor.cz
61minut s.r.o.  Karel Kovář; GSM: 602 610096; email: kovar@61minut.cz

Poznámky pro editory:
1. Lukáš Žďárský vymyslel projekt Mujinstruktor.cz ještě na vysoké škole a zúčastnil se s ním prestižní studentské soutěže Startup roku 2008. V této soutěži zvítězil a získal tak pro svůj podnikatelský záměr investora, který projektu velmi věří a vložil do něj nemalé finanční prostředky.

Do diskuze zatím nebyl žádný komentář vložen.